Over Ons


Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Wij zijn een klein hecht team, Toosje Snepvangers, oogarts en Erica de Bruin, assistente. We werken al ruim 20 jaar met elkaar samen en wij staan voor een warme persoonlijke hulpvaardige behandeling, waarbij we graag de tijd nemen voor onze patiënten. Onze wachtlijst is kort, meestal kunt u binnen twee weken terecht.

Drs. Snepvangers heeft al sinds 1992 een 'thuis' praktijk in Kortenhoef.
Zij is een holistische oogarts, wat betekent dat ze niet alleen naar het oog, maar naar de hele mens kijkt. Vroeger wilde ze huisarts worden, maar ze is oogarts geworden met een sociaal tintje.
Haar specialisaties zijn kinderoogheelkunde, scheelzien en neuro-ophthalmologie. In haar praktijk heeft zij veel ervaring met patiënten met glaucoom en diabetes. Naast haar werk in Kortenhoef, werkt zij als consulent en revalidatie oogarts voor Visio in Apeldoorn en Huizen.
In Kortenhoef kan het volledige oogheelkundige onderzoek, brilmeting, oogdrukmeting, spleetlamponderzoek, oogspiegelen en gezichtsveld onderzoek plaatsvinden. Ook kleine chirurgisch ingrepen aan oogleden en oogheelkundige rijbewijskeuringen worden er verricht.
Voor uitgebreider onderzoek of grotere operaties is er een nauwe samenwerking met het Tergooi Ziekenhuis en de oogartsen van de maatschap oogheelkunde.

Erica is een attente zorgzame assistente die u vriendelijk en duidelijk te woord staat aan de telefoon en u prettig ontvangt als u voor uw afspraak komt.

Een maal per maand komt Willem Verduin, onze perimetrist, voor patiënten die een gezichtsveld onderzoek nodig hebben. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring, is bekwaam, secuur en staat voor kwaliteit.